liity

Kun tiedät pääpiirteet maailmaan liittyen, voit kirjautua foorumille hahmosi etunimellä ja lähettää viereisen hakemuksen täytettynä omalle foorumillemme tämän topicin jatkoksi. Sen jälkeen voit aloittaa, luoden hahmollesi esittelyn tänne ja päiväkirjan tänne.

✿   Voit luoda ensimmäiseksi hahmoksesi minkä tahansa kansan edustajan.
✿   Voit luoda niin monta hahmoa, kuin tahdot.

Toivomme että hahmo ei olisi kansansa ns musta lammas ja monin tavoin siitä poikkeava. Vaan se pidättäytyisi niissä raameissa, joita kansalle on kerrottu maailma sivulla. Mieti vaikka ensin millaisen hahmon tahdot ja sitten mihin kansaan se sopisi parhaiten!

Mikäli jokin asia askarruttaa tai on epäselvä:
Kysy ensin täällä selvennystä (ei vaadi kirjautumista) ennen kuin luot/tuot hahmosi.

Ratsun itse luominen

Starfarer Akatemiaan voi myös luoda itselleen mieluisen ratsun, kunhan se vain soveltuu erinomaisesti joko lento- tai maatehtäviin. Hevonen on nimellisesti akatemian omistuksessa ja automaattisesti sinun nimikkoratsusi. Lisäksi se poistuu kuvioista kun sinä poistut, eikä jatka eteenpäin toiselle oppilaalle.
Hahmosi tutustuu itse luomaasi ratsuun tullessaan, kuten kaikki muutkin. Etukäteen parivaljakko ei voi olla toisilleen tuttu, vaan tarinallisesti hevonen on akatemian hankkima ja ylläpitämä.
Poikkeuksellisesti valmistumisen jälkeen on mahdollista jatkaa tämän saman ratsun kanssa partioon saakka, toisin kuin muissa tapauksissa sinun olisi vapautettava nimikkoratsusi seuraavalle ja viimeistään valmistumisvaiheessa (mikäli tahdot joskus valmistua) luotava itsellesi "työratsu".

Vaatimukset ratsun suhteen
⤷   Vähimmäisikä on 30 vuotta, sen nuorempia koululla ei ole.
⤷   Ratsun on oltava vähintään puoliksi hevonen. Lentoyksikköön tulevilla tietysti oltava siivet.
⤷   Melko helppo luonne, ratsastajien on pystyttävä keskittymään opetukseen, ei vikurointiin.
⤷   Hyvä kunto on ehdoton, ratsun on jaksettava taittaa pitkää matkaa.

Hakemus

1. Hahmon nimi ja ikä
2. Ratsu toive / esittele tekemäsi ratsu

Esittele hahmosi tarkemmin sitten omassa esittelyssä, kerro esim mihin kansaan kuuluu, miten päätyi akatemiaan, asuuko koulun asuntolassa vai omassa kodissa, tähtääkö ilma vai maa yksikköön.

Talvinen siipiveikko kuva
Content by Marjahilla, Starfarer Aeronautic Academy - unless otherwise stated. Layout made in Webflow .

The beautiful artwork on this page is made by FerdinandLadera Sim-ulation-one and Andreasrocha on deviantart, using with permission.